Stage vacature 6: Creatieve student voor een stageplek bij een magazine op Curacao

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 6
Per wanneer Per direct of september 2021
Lengte Minimaal 5 maanden
Studierichting Mbo of hbo-niveau, Grafisch-media vormgever of soortgelijke studie
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren 32 - 40 uur
Stagevergoeding Nader te bepalen

Wij zijn opzoek naar een creatieveling met de studierichting grafische-media vormgever. Het betreft een uitdagende stage bij een magazine op Curaçao, waarbij jij jouw creativiteit er volledig op los kan laten.

Je loopt stage bij een bedrijf op Curaçao die magazines schrijft voor de jongere doelgroep. Jij gaat je bezighouden met het verwerken van de aangeleverde teksten en beeldmateriaal. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor het in elkaar zetten en opmaken van de magazines. Ook ga je meedenken op het gebied van marketing.

Functie eisen

Er wordt van je verwacht dat je goed met Adobe InDesign kan werken en dat je dit programma ook hebt. Je moet goed kunnen samenwerken en overleggen, maar daarentegen ook zelfstandig kunnen werken. Je moet pro-actief zijn, tegen stress kunnen en deadline gericht zijn. Het is van belang dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Eerdere ervaring bij een magazine is een pré maar niet verplicht, net als de kennis en ervaring met Adobe-Woodwing Software.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.