Stage vacature 58: Gemotiveerde horeca student gezocht voor restaurant met Caribische stijl

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 58
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte 3 tot 6 maanden
Studierichting Mbo-niveau, Horeca
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 600 ANG
Bijzonderheden Eigen laptop

Functieomschrijving:

Ben jij een gemotiveerde student met passie voor horeca die graag alle kansen aanpakt én wil jij stage lopen op Curaçao? Dan hebben wij een uitdagende stage voor je!

Je zal stage gaan lopen bij een grillrestaurant met een Caribische stijl. Het restaurant bestaat drie jaar en is erg aan het groeien. De focus ligt nu op het diner, maar het restaurant is zich daarnaast ook steeds meer aan het richten op lunch. Je zal aan de slag gaan als waiter/waitress en je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen.

Tot jouw verantwoordelijkheden horen het bedienen van de klanten, het bieden van service en het creëren van een vriendelijke en informele sfeer. Andere algemeen voorkomende werkzaamheden behoren ook tot de taken. Het restaurant biedt jou een uitdagende stage op Curaçao in een prettige sfeer waar je veel kan leren en goede begeleiding krijgt.

Het is mogelijk om binnen het restaurant te werken een praktijk gerichte stageopdrachten en een onderzoek. Hiervoor zijn faciliteiten beschikbaar, maar je moet hiervoor wel gebruik maken van je eigen laptop.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, initiatief nemende student die doelgericht te werk gaat. Jij hebt passie voor horeca en wilt graag groeien in je vak. Naast kennis van de Nederlandse taal is goede beheersing van het Engels belangrijk. Spaans is een pre.

Neem contact met ons op