Stage vacature 82: Frontoffice stageplek voor enthousiaste student beschikbaar op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 82
Per wanneer Per direct of september 2021
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- of hbo Frontoffice, Toerisme, Facility Management of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur
Stagevergoeding 750 ANG.
Bijzonderheden In bezit van eigen vervoer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Toerisme of Frontoffice student! Ben jij dit? En wil jij graag stage lopen op Curaçao? Lees dan snel verder!

Je loopt stage bij een boutique hotel op Curaçao, waar tevens ook een duikschool onderdeel uitmaakt van het bedrijf. Het hotel biedt studio’s en hotelkamers aan, waarbij gasten ook gebruik mogen maken van de diverse andere diensten die aangeboden worden om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Tijdens je stage ga jij aan de slag als frontoffice medewerker.

Werkzaamheden:

• reserveringswerk;
• onderhoud aansturen;
• housekeeping begeleiding;
• meekijken met het management.
Naast het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden, krijg je ook tijd voor je schoolopdrachten en/of een klein onderzoek. Je wordt begeleid door een hbo-begeleider. Jouw stagebedrijf is dagelijks geopend van 07.00 tot 22.00. Je wordt 40 uur per week ingezet, verdeeld over diverse dagen.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke, ondernemende, enthousiaste en flexibele stagiaire. Het is belangrijk dat je een open en proactieve houding hebt en het leuk vindt om hard te werken. Het is belangrijk dat je er representatief uit ziet. Je krijgt een polo van je stagebedrijf.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.