Administratieve stage op Curaçao voor ondernemende stagiaire

Type: meeloop- of zelfstandige stage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 83
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Drie tot vijf maanden
Studierichting Mbo-opleiding, backoffice, marketing, administratie of vergelijkbare opleiding
Soort stage Meeloop- of zelfstandige stage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen
Bijzonderheden Werktijden van 6.30 tot 15.15

Functieomschrijving:

Moet jij op stage en doe jij een administratieve- of backoffice opleiding? Wil jij graag jouw stage op Curaçao lopen? Ga jij geen enkele uitdaging uit de weg? Dan hebben wij een leuke stage voor jou!

Het bedrijf waar jij stage gaat lopen is al vele jaren actief in Nederland als callcenter. Sinds kort is jouw stagebedrijf ook gevestigd op Curaçao. Als stagiaire ga jij het team op Curaçao ondersteunen. Om alle processen en personeelsprocessen goed te laten verlopen, is dit bedrijf op zoek naar een backoffice student. Naast deze werkzaamheden zal je ook ingezet worden om in contact te komen met klanten. Je zal dus:
- klanten informeren;
- klanten bellen;
- abonnementen verkopen;
- aftersales.
Naast je stagewerkzaamheden krijg je ook ruimte voor je schoolopdrachten en/of onderzoek. Je krijgt begeleiding van een hbo-begeleider.
Je werktijden zijn tussen 6.30 en 15.15, je loopt dus ongeveer acht uur per dag stage en vijf dagen per week.

Functie eisen:

Voor deze stagevacature zijn wij op zoek naar ambitieuze student, met sterke overtuigingen en ideeën. Je bent avontuurlijk en opzoek naar een uitdaging. Jouw stagebedrijf zoekt een talent die bereid is met zijn/haar idee het verschil te maken. Als backoffice stagiaire is het jouw uitdaging om het visitekaartje van jouw stagebedrijf te worden en ervoor te zorgen dat alle processen vlekkeloos verlopen. Het is van belang dat je geordend bent, brede interesse hebt én weet van aanpakken. Denk jij dat jij alles in huis hebt om deze uitdaging aan te gaan? Reageer dan snel!

Neem contact met ons op