Weekend op Curacao

op

Een mooie bijkomstigheid wanneer je een stage op Curaçao loopt? Juist, de weekenden! Weekend op Curaçao is namelijk niet te vergelijken met weekend in Nederland.

pondjesbrug-curacao

Doordeweeks is voor je stage, dat betekent volle motivatie en hard werken. Je bent hier tenslotte om te leren en jouw theorie toe te passen in de praktijk. Bedrijven geven jou de kans om mee te kijken achter de schermen en helpen jou je carrière-pad uit te stippelen. De extra effort van jou wordt dan ook erg gewaardeerd.

snorkelen-curacao

Het weekend daarentegen is helemaal van jou! Waar je in Nederland gewend was ieder uurtje van jouw weekend al te hebben vastgelegd in jouw agenda (soms weken van tevoren), is het op Curaçao juist belangrijk om deze planning los te laten. Ieder weekend zijn er andere activiteiten en evenementen te beleven en ieder weekend wachten de strandstoelen van de vele verschillende stranden op het eiland op jou. Waarom plannen als er zoveel heerlijke mogelijkheden zijn om jouw weekend door te brengen? Happy hours, strandfeestjes, culturele evenementen, sport-events en noem maar op.

streetart-curacao

De weekenden op Curaçao zijn wekelijkse mini-vakanties. Stel je flexibel op en laat je verrassen door al het moois dat Curaçao jou te bieden heeft. En wie weet neem je na je stage deze nieuwe relaxte kant van jou wel weer mee terug naar Nederland ;).