Vlog: Jay en Max on tour #1

op

Eens in de week mogen Jay en ik samen op pad om promotiemateriaal te verzamelen voor onze social media kanalen. Dit zijn altijd leuke dagjes en op deze manier zien wij ontzettend veel van Curaçao. Ook vandaag mochten wij weer op pad. De opdracht was zowel filmpjes, foto's als drone shots te maken die wij later moesten verwerken tot leuke posts, filmpjes op YouTube en story's voor op Instagram. Jay en ik hebben gisteren samen een route uitgestippeld voor de Tugboat, Zanzibar, Mambo beach, Punda en Otrobanda. De taakverdeling is als volgt; Jay maakt foto's en filmpjes met de camera recht op en ik maak filmpjes in landscape en vlieg met mijn drone.

Stop 1: Tugboat
Jay en ik waren al eerder bij de Tugboat geweest om samen met een aantal andere studenten in het huis te gaan snorkelen. Tugboat is een super klein strandje waar je kunt gaan duiken of snorkelen. De drone kon helaas niet opstijgen, omdat er een 'strong interface' was. Lezers die zelf een DJI-drone hebben weten precies wat ik bedoel. Vandaar dat we alleen maar beelden van de grond hebben kunnen maken en daarom zijn we redelijk snel weer doorgegaan naar de volgende plek.

Stop 2: Zanzibar
Bij Zanzibar zijn Jay en ik opgesplitst. Jay is naar het strand gegaan om daar mooie beelden te schieten. Ik ben naast de parkeerplaats drone beelden gaan maken. Op het filmpje is een kleine preview te zien van de beelden van Zanzibar en Papagayo. Hier verliep alles erg goed en hebben we leuke beelden kunnen maken.

Stop 3: Mambo beach
Op Mambo beach stond het geluk niet echt aan onze kant, buiten het feit dat de drone op hol sloeg door slechte verbinding, mochten we daar ook niet filmen met de drone. Vanaf de grond hebben we wel hele mooie beelden kunnen schieten van Chill & Grill, Wet and Wild en Hemingway. Net voor dat we weg gingen moest Jay natuurlijk nog even een fotoshoot houden en heeft ze ook nog een leuke foto van mij gemaakt. Dat was weer mooi meegenomen ;)

Stop 4: Punda
Eerst hebben we in Punda geluncht bij Saint Tropez. Dit is een erg mooi restaurant aan de kant van de zee. Ook is hier een zwembad, waar je lekker kunt zwemmen en liggen. De lunch is hier erg goed en op maandag is er een sushi en cocktailavond. Zeker een aanrader om eens heen te gaan. Daarna zijn we verder gegaan met het filmen van de gekleurde huisjes op de boulevard. Uiteindelijk besloten we om Otrobanda de volgende keer mee te pakken, omdat de drone ook over verhit geraakt was in de auto. En we wilde daar ook graag mooie drone beelden van maken, bijvoorbeeld van de pontjesbrug.

En dan nu onze vlog van ons dag op pad om beeldmateriaal te verzamelen en jullie een goed beeld te geven van Curaçao. En jullie mee te nemen in de Caribische sferen:

Al met al was het een hele leuke dag en zullen jullie van deze plekken content terugzien de komende weken. We gaan dit soort dagen de komende tijd vaker hebben. Dus denk je; hier wil ik meer van zien, abonneer dan vooral op ons YouTube kanaal! Volgende keer gaan we namelijk naar Westpunt en laten wij jullie mooie beelden zien van de verschillende strandjes, natuurgebieden en de Christoffelberg. Tot snel! Willen jullie alvast een stukje christoffelberg zien van eerder studenten, kijk dan hier