Vlog: Een weekend als stagiaire op Curaçao

op

Ochtend
AL vroeg op de ochtend vertrokken we met het huis richting Blue Bay. Blue Bay is een resort hier op het eiland dat gelegen is richting Westpunt. Op dit Resort is een prachtig strandje waar in dit geval ook de BlueC aangemeerd ligt. Na een zware en lange vrijdagavond is het ons gelukt om op tijd bij de boot te komen. Om 9 uur was het dan zo ver! Met onze ietwat brakke hoofden begon onze boottocht!

Middag
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn er een tal aan mooie stranden hier op het eiland. Vandaag zijn we langs verschillende stranden gevaren waaronder Playa Lagun, Westpunt, Grote Knip, Kleine knip en de Blauwe Kamer. De Blauwe Kamer is een plek op het eiland waar je alleen kan komen met een boot. Hier heb je een inkeping in de kustkant waar je door te duiken kan komen. Een snorkelset is hiervoor voldoende. Je duikt namelijk 2 a 3 meter waarna je terechtkomt in de opholling in de kustkant. De lichtinval van buiten creëert een gave lichtwaarneming!

De rest van de dag hebben we heerlijk met zijn allen gezond, drankjes gedronken, spelletjes gespeeld en met schildpadden gezwommen bij Playa Kalki.

bootfeest-curacao-met-studenten

Avond
Rond een uur of vijf zijn we weer aangekomen op Blue Bay waarna het weer tijd is voor het volgende event! Oftewel, dineren met zijn allen!

Het is altijd één en al gezelligheid in het studentenhuis en de tijd vliegt voorbij!