The Flying Dutch Curaçao 2018

op

The Flying Dutch Curaçao

Al weken geleden werden de eerste banners en affiches opgehangen en op de radio hoorde je het non-stop hierover gaan. Het kon je haast niet ontgaan zijn, The Flying Dutch kwam naar Curaçao!
Donderdag 25 oktober 2018 was het zover. Een aantal dagen hiervoor werd er al hard gewerkt aan een indrukwekkend podium. Overdag, in de opbouw, zag deze er al indrukwekkend uit. Laat staan als het feest er straks daadwerkelijk zou zijn..
Dit konden we, van Bo Curaçao, natuurlijk niet missen!

De dag zelf was aangebroken en om ons heen had IE-DER-EEN het erover: ‘Hier moet je bij zijn’, ‘Armin voor het eerst draaien op Curaçao’, ‘Nog nooit heeft er zo’n groot dance evenement plaatsgevonden op Curaçao’ en ‘Het vetste feest van het jaar’.
Vol verwachting vertrokken we donderdagavond richting de parkeerplaats bij Mambo Boulevard, die omgetoverd was tot een mega tof feestterrein. Direct waren we onder de indruk van het podium, de lichtshow en de lekkere beats die ons al tegenmoet kwamen!

foto1

We konden vlot naar binnen, de controle was streng maar verliep snel. Binnen gekomen viel het ons op dat het nog best oké was qua drukte. We hadden met het aantal verkochte kaartjes verwacht dat het topdrukte zou zijn. Je stond gelukkig niet hutjemutje op elkaar, maar het was gezellig drukte! De sfeer voelde direct goed aan en Lucas & Steve zorgden voor een goede partyvibe.
De rest van de avond was het mega tof! Sevn Alias gaf een goede optreden en Sunnery James & Ryan Marciano zorgden dat iedereen losging! Maar we verheugden ons natuurlijk op de hoofd act: Armin van Buuren! En wat was hij top.. De show die hij ervan maakte, wauw! De muziek, de lichtshow en het contact met het publiek. Super super tof. We kunnen hier nog steeds van nagenieten! Al met al, The Flying Dutch Curaçao was top. Wat ons betreft zijn we er volgend jaar weer bij, we kunnen zelfs niet wachten..

Waren er ook mindere punten? Of we alleen maar lyrisch.. Nou we vonden dat we wel erg lang moesten wachten op ons drankje.. De muntjesverkoop ging super snel, maar eenmaal bij de bar aangekomen ging dit toch niet zo snel als we wilden. Ook hoorden we dat het bier al rond 23:00 uitverkocht was (of dit echt zo is weten we niet..). Dus de bar is nog wel een puntje van aandacht voor volgend jaar.
Maar de eettentjes waren top geregeld. Je had hier ook een aantal picknick bankjes, waar je (mocht je dat gewild hebben) even kon zitten.

Waren jullie er ook bij?! En wat vond je ervan?
Voor een kleine sfeerimpressie (in echt nog duizend keer toffer) zie onze foto’s.

foto

foto2

foto3

eet

eet1