Blogs

op

De afgelopen week hebben de studenten van ons studentenhuis Casa de Palmera grootst uitgepakt tijdens de kerst. Buiten het feit dat het hele huis rijkelijk versierd was met alle kerstversiering die zij konden vinden. Hebben de studenten groepjes gevormd van drie á vier studenten per groep om een groots diner te organiseren. Iedereen nam zijn taak erg serieus waardoor het er allemaal echt fantastisch uit zag, zowel het eten als de opmaak van de tafel.

op

Vandaag gaan onze studenten Jay en Max op pad om leuke hotspots van Curacao vast te leggen om jullie een beter inzicht te geven van de mooiste plekjes van het eiland. Ze gaan langs bij Zanzibar, Mambo beach, Punda en Otrobanda. Ze maken leuke filmpjes, foto's en drone shots die wij als promotie materiaal gebruiken. Wij hopen dat jullie ervan genieten!

op

In deze periode gaan onze stagiair(e)s vlogs bijhouden om jullie een beter inzicht te geven van het eiland! Zo stelt onze nieuwe stagiaire Max zich voor, laat hij een stukje van het huis zien en gaat hij naar een happy hour bij Chill.