op

Inmiddels zijn we weer een aantal maanden verder en is er veel verandert op het eiland en in de wereld. Inmiddels zijn Nederlanders weer welkom op het eiland vanaf 1 juli 2020, mits ze een test doen 72 uur van te voren, en deze negatief is. De verplichte quarantaine is niet meer van toepassing.

op

Tijdens je inschrijving vragen we altijd je cv op te sturen, hierdoor zien we veel cv’s voorbijkomen, daarnaast hebben we veel contact met managers en weten we wat ze willen zien en daarom deze blog.

op

Ben jij bijna klaar met je stage op het prachtige Curaçao? Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Wil jij nog niet terug naar Nederland en meer uit het (eiland) leven halen? Wij van Grenzelooswerk bieden jou de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig een fantastische baan in het buitenland te vinden.

op

Hoe zit het met de veiligheid op Curaçao? Dat is iets wat natuurlijk belangrijk is om te weten voordat
je besluit om stage te gaan lopen op dit Tropische eiland. Zelf vond ik het vooral fijn om dit te horen van studenten zoals ik, die hier zelf voor een langere tijd gewoond hebben en om hun ervaringen te horen. Vandaar dat ik ook heb besloten om mijn eigen ervaringen hierover te delen.

op

De meeste studenten die komen stage lopen op Curaçao kiezen ervoor om een huurauto te gebruiken. Om de bezienswaardigheden van Curaçao te zien, om de leuke restaurants te bezoeken of om de dagelijks boodschappen te doen kun je bijna niet zonder huurauto. Ook om op je stage adres te komen heb je vaak al een auto nodig. En wat dacht je van het ontdekken van de vele stranden op Curaçao?