Vlog - Klein Curacao

op

Het leuke aan het wonen in een studentenhuis is dat je allemaal activiteiten met elkaar kan ondernemen. Naast de wekelijkse bezoeken aan het strand en etentjes in leuke restaurants staan er ook andere activiteiten op de planning waaronder een bezoek aan het prachtige Klein Curacao. In bovenstaande vlog kan je zien hoe een dag eruit ziet wanneer je Klein Curacao gaat bezoeken.

Ochtend
Al vroeg in de ochtend gaat de wekker waarna we met zijn allen worden opgehaald door auto's bij het studentenhuis. Met de transfer worden we gebracht naar de ophaallocatie waar de boot in de haven klaar ligt. Na een trip van 2 uur zien we in de verte het eiland al liggen.

Op Klein Curaçao
Het prachtige witte zand is al te zien wanneer we aanvaren. Op het eiland staat een klein hutje waar we allemaal onze spullen kunnen neerzetten. De rest van de dag staat in het teken van zonnen, foto's maken en zwemmen. Je bent niet gebonden aan een schema en kan daarom zelf kiezen wat je de hele dag wilt gaan doen.

Op het eiland zelf wonen geen mensen. Het is inmiddels puur een recreatie eiland geworden en er valt dan ook niks anders te vinden dan enkel een mooie (verlaten) vuurtoren, oud schipwrak en honderden krabben, schildpadden en vogels.

De meiden hebben heel de dag foto's gemaakt rond het eiland en de jongens zijn voornamelijk in de weer geweest met het zoveel mogelijk biertjes drinken en voetballen.

**Terugweg*
Eenmaal aangekomen op Curaçao zelf staan de auto's alweer klaar voor de transfer. We worden netjes terug gebracht naar het eiland en zijn bij thuiskomst nog even gaan natafelen. We hebben onwijs genoten en kunnen niet wachten om tegen het einde van onze stageperiode opnieuw richting het eiland te gaan, maar dit keer met overnachting!!

Wij hopen dat je van het filmpje geniet, we gaan elke week nieuwe vlogs uitbrengen om op deze manier jullie het eiland te laten zien. Mocht je nou andere vlogs willen zien van eerdere stagiaires, lees dan ook
vlogs terug in de tijd met.