Hoe gaat het nu met Charlotte?

op

Hi allemaal!

Ik leef inmiddels al weer 2 maanden op Curaçao, dus hierbij even een update. Het gaat zo snel hier allemaal, natuurlijk omdat het volop genieten is. Veel strand en veel feest en een beetje werk en school hoort natuurlijk ook bij stage ;). In mijn huis is het tot nu toe ook erg gezellig. Gezamenlijk naar feesten en samen eten. Rond deze tijd komen ook veel vrienden en familie van huisgenootjes op bezoek.

Wat zeker een aanrader is, is de partybus. Met feesten zoals Full Moon of Nachtwerk ga je al snel met veel studenten en dan is de bus echt top en niet duur. Voor de rest ben ik veel te vinden bij Mambo Beach of Jan Thiel Baai. Dit omdat het dichtbij is en ik het toch de fijnste stranden vind. Voor mooiere stranden moet je toch echt naar Westpunt, wat al snel een uurtje rijden is maar zeker de moeite waard is. Hier kan je overigens ook flamingo’s spotten.

Op de planning staat nog met schildpadden zwemmen bij Playa Grandi. Ik heb al filmpjes gezien die gemaakt zijn met een Go Pro en dat ziet er heel gaaf uit. Ook is het plan om de Christoffel berg te beklimmen, al hoor ik om me heen dat dit een zware ochtend gaat worden maar wel met een mooi uitzicht ;). Daarnaast wil ik nog met dolfijnen zwemmen en zal ik nog verschillende stranden bezoeken.

Ik zal jullie met filmpjes op de hoogte houden, zodat ik een beter beeld kan geven hoe het eruit ziet.

Te despues!

charlotte-bo-curac-ao