FUIK You

op

Samen met nog een ander studentenhuis hadden we grote catamaran geboekt die ons zou brengen naar de Fuikbaai. Bij de catamaran zat onbeperkt drinken (bier, mix en fris) en een BBQ; alles wat een student nodig heeft dus.

We moesten al vroeg opstaan om te verzamelen bij de haven om vervolgens door te gaan naar de Fuikbaai. Het was ongeveer een uurtje varen. Een uurtje kan snel voorbij gaan onder het genot van goede muziek, veel studenten en drank. Eenmaal aangekomen bij de Fuikbaai meerde we aan en kwamen er steeds meer booten bij die zich naast elkaar vestigde.

Ongeveer een uur later was de hele baai bezaaid met boten, opblaasdieren, zwembanden en studenten. Iedereen was aan het feesten; zowel op de boten als in het water. Zelf ben ik niet zo’n goede zwemmer dus ik was erg blij met mijn opblaasband, wel jammer dat deze een uur later lek was. Maar gelukkig genoeg andere waar ik aan kon hangen. Verder had een vriendin zich opgeofferd voor de drankopslag. En dreef ze rond met heel veel bier, wat makkelijker was dan telkens terug naar de boot zwemmen om drank te halen.

Rond 17.00 werden we terug op de boot verwacht om weer terug naar de haven te varen. Verbrand, redelijk aangeschoten en lijkend op een verzopen katje stond ik weer op de boot. Gelukkig was iedereen in dezelfde status. Het was een geslaagde dag! Tijdens de terugweg ging het feest gewoon door. En werd harde muziek opgezet en veel gedanst. Ook hadden we nog een heleboel leuke foto’s gemaakt. Helaas zijn deze samen met de telefoon van mijn huisgenoot in de zee verdwenen. Hierbij de volgende tip: leg je telefoon niet op het dak van de boot, al helemaal niet als deze aan het varen is.

Wanneer er tijdens je verblijf op het eiland een FUIK You plaatsvindt, zou ik je zeker aanraden om deze mee te pakken en je Curaçao avontuur compleet te maken.

steffie-foto-blog-2

Meer lezen over de tijd van Steffie op Curacao?