Even voorstellen Paula

op

Bon Dia!

Ik ben Paula van der Moolen en kom uit Ede. Ik studeer Human resource management aan de HAN in Nijmegen waar ik op kamer woon.
Tijdens mijn mbo-opleiding maatschappelijke zorg ben ik een aantal maanden naar Engeland geweest dit was een fantastische ervaring en hierdoor kribbelde het bij mij enorm om dit in mijn huidige studie nog een keer te doen! Nu is dit werkelijkheid geworden en zit ik op het kantoor kijkend naar de zee als één van de stagiaires bij Bo Curaçao.

Wie ben ik
Ik ben iemand die enthousiast en nieuwsgierig is en altijd open staat voor een ander.
In Nederland ben ik graag omringt met vrienden. Ik zit in Nijmegen bij een studenten verenging waarmee ik veel onderneem. Als ik in Ede ben vind ik het fijn om met vrienden en familie te zijn.
Ik houd van borrelen, feesten en gezelligheid. Ik ben nu een aantal dagen in Curaçao en ben er al helemaal achter dat dit wel goed gaat komen!
Er zijn hier prachtige stranden, Beach clubs en restaurants die ik allemaal nog wil en ga ontdekken. Dit zal één groot avontuur worden waar ik zoveel mogelijk van ga proberen te genieten.

paula-stage-curacao

Ik voetbal in Nijmegen en we gaan altijd voor de winst maar de derde helft is hierin toch wel het belangrijkst. Thuis werk ik in de zorg met een doelgroep die een verstandelijke beperking heeft. De openheid en enthousiasme die deze doelgroep uitstraalt maakt het voor mij enorm leuk om dit werk te doen en krijg ik hier enorm veel energie van! Energie die ik ook krijg als ik iemand kan helpen en samen kan kijken naar iemands wensen en doelen. Dit is ook de reden dat ik enthousiast ben over de aankomende stage die ik ga lopen bij Bo-Curaçao.

Mijn werk
Voordat ik naar Curaçao ging heb ik veel onderzoek gedaan naar verschillende stageplekken op Curaçao. Ik kwam al snel bij Bo-Curaçao terecht. Ik zal hier samen met collega’s de HR-taken op me nemen. Dit betekent dat ik de student zal begeleiden tijdens het proces om stage te lopen op Curaçao.
Tijdens het contact met de student zal ik een goede match proberen te vinden voor beide partijen. Ook zal ik op een creatieve manier meedenken om activiteiten uit te voeren om Bo-Curaçao te laten groeien!

Om een beeld te creëren voor jullie als toekomstige student zal ik net zoals eerdere stagiaires van Bo Curaçao weekvlogs maken van mijn ervaringen op Curaçao.

Huisvestiging
Momenteel woon ik in een AIRBNB op Curaçao over een week ga ik in het studentenhuis Casa de Iguana wonen. Dit is één van de twee huizen die Bo-Curaçao zelf beheert. Casa de Iguana lijkt op een mini resort met een zwembad met. Hier omheen is een woonhuis en verschillende appartementen.
Ik zelf ga in het woonhuis wonen met 8 andere studenten. Hier op Curaçao leer je snel mensen kennen. Ik heb sinds ik hier ben al verschillende huisgenoten leren kennen en ben al een aantal keer bij Casa de iguana langs geweest. Ik kan niet wachten om hier te gaan wonen.

Stap voor stap ga ik dit avontuur aan. Vorige week geland, vandaag begonnen bij Bo Curaçao en volgende week het studentenhuis Case de Iguana in!
Ik kijk uit naar de nieuwe herinneringen en contacten die ik op ga bouwen aankomende periode. Ook kijk ik uit naar de avonturen die ik met Bo Curaçao ga meemaken en zal ik mij persoonlijk ontwikkelen door deze mooie en geweldige ervaring.

Ayó, Paula