Vlog: Vrijdagmiddag op Mambo Beach met Max

op

In deze periode ga ik vlogs maken om jullie een beter inzicht te geven van het eiland Curaçao! Zo stel ik mezelf even voor en laat ik jullie een stukje van mijn huis zien. Op het einde sluit ik af met een happy hour bij Chill waar ook nog een aantal andere huisgenootjes langskomen.

Studentenhuis Casa de Palmera
Het filmpje begint met een shot van mezelf waar ik lekker voor het huis van de zon sta te genieten. Ik neem een kleine introductie op, ga dieper in op wie ik ben en wat ik op Curaçao kom doen. Het huis ziet er zo gaaf uit! Er zijn een aantal leuke plekjes die je te zien gaat krijgen, waaronder het zwembad, de barbecue en de keuken. Vervolgens ga ik nog even een aantal uren aan school zitten, het lijkt misschien niet altijd zo maar ook op dit eiland wordt er buiten alle leuke dingen ook hard aan school gewerkt. In het begin is het best wel lastig om hier een goede balans in te vinden, maar momenteel gaat het een stuk beter!

Happy hour bij Chill op Mambo beach
Ik ga daarna door naar mijn favoriete moment van de week, namelijk happy hour bij Chill. Dat is vanaf ons huis Casa de Palmera maar ongeveer 5 tot 10 minuutjes rijden. Onder het genot van een biertje bespreek ik dan de week met mijn huisgenootjes en neem ik een duik in de zee samen met een van mijn beste maatjes David. Na mijn mening komt de relaxte sfeer heel goed naar voren op de vlog. Ook de uitstraling is super leuk, vooral met alle bordjes die bij de bar hangen, het zijn er volgens mij wel 1000. Ergens tussen al deze bordjes hangt er een bordje van Bo Curacao. Karlien had een week eerder met mij een wedje gelegd of ik dit bordje binnen een minuut kon vinden, wonder boven wonder had ik hem precies op de zestigste seconde. Deze week was een huisgenootje genaamd Dayton aan de beurt, echter was hij niet in staat om op deze korte termijn het bordje te vinden. Biertje voor mij dus!

Aan het einde van de vlog laat ik nog andere studenten uit het huis zien en proost ik met hen op het weekend. Niemand wilde eigelijk op de vlog, maar op deze wijze komen ze alsnog even aan bod. Op het filmpje zie je dat iedereen nog redelijk dicht bij elkaar staat, momenteel zijn er meer regels en maatregelen rondom corona. Er wordt van je verwacht dat je een tafel boekt waar je maximaal met 4 man aan mag zitten. Hopelijk mogen we snel weer zonder maatregelen genieten van de Happy hours op vrijdag.

Wij hopen dat je van het filmpje geniet, we gaan elke week nieuwe vlogs uitbrengen om op deze manier jullie het eiland te laten zien. Mocht je nou andere vlogs willen zien van eerdere stagiaires, lees dan ook
vlogs terug in de tijd met.