Student architectuur gezocht voor ontwerpen van een groot complex op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 65
Per wanneer Per direct en per februari 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, Architectuur, Bouwkunde of andere relevante studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Ben jij geschikt om een uitdagende stage aan te gaan op Curaçao? Wij zoeken namelijk een aankomend architect die zich volledig wilt storten op het ontwerpen van diverse gebouwen voor een complex van 1ha groot.

Als stagiaire én dus beginnend architect mag jij je volledig storten op een buitengewoon leuk project. Een project waar mensen enthousiast van worden en waar jij een kick van zal krijgen. Het is een groot project waarbij jouw hulp hard nodig is. Een oud fabrieksterrein op Curaçao is grotendeels al omgetoverd tot accommodatiecomplex. Er moeten echter nog meer accommodaties bij. De gehele locatie voelt aan als een dorpje met veel pastel kleuren, zoals je overal ziet op Curaçao. Het complex is ongeveer 1ha en in beheer van een eigenaar die klaar is voor een nieuwe fase. Zijn wenslijstje is:
- Nieuwbouw voor 18 kamers, dit mogelijk op palen zodat eronder een parkeerplaats komt.
- Verbouwen van een bestaand fabrieksgebouw tot een hotel met 50 kamers.
- Design en integratie van alle gebouwen in een samenhangend geheel, denk hierbij aan een thema.
Wij zijn op zoek naar een aankomend architect die zijn tanden in dit project wil zetten én dit complex wereldwijd op kaart wil zetten. Tijdens je stage word je begeleid door een ervaren bouwkundige.

Functie eisen:

Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, flexibele en gemotiveerde student. Daarnaast ben je leergierig en sta je stevig in je schoenen. Initiatief nemen is voor jou geen enkel probleem en de taken die je uitvoert, doe je met plezier.

Neem contact met ons op