Sportieve student gezocht voor stage op Curaçao als sportleraar

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 52
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Drie tot vijf maanden
Studierichting Mbo- of hbo-niveau, Sport & Bewegen, Cios of ALO of andere relevante studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren Nader te bepalen
Stagevergoeding Niet van toepassing

Functieomschrijving:

Wil jij graag stage lopen op Curaçao en ervaring opdoen als sportleraar? Dan is dit je kans! Zeker als je bereid bent de handen uit de mouwen te steken, goed kunt samenwerken en enthousiast bent.

Met regelmaat hebben we stage vacatures voor studenten met de studierichting sportleraar. Dit kunnen stages zijn op een basisschool, middelbare school of bij een naschoolse opvang. Neem gerust contact met ons op over jouw stage wensen en wij gaan dan op zoek naar een geschikte stage op Curaçao.
De taken die jij voornamelijk zal uitvoeren bij iedere stageplek hebben betrekking op het voorbereiden van lessen én het daadwerkelijk geven van deze sportlessen. Daarnaast zal je ook sportevenementen mogen organiseren.

Uit ervaring kunnen we zeggen dat de scholen leuke stages bieden waar je als stagiaire veel ervaring opdoet. Je zal veel zelfstandig aan de slag mogen maar hebt wel goede stagebegeleiders. Initiatief nemen en enthousiast meedenken wordt zeer op prijs gesteld.

Functie eisen:

De volgende eigenschappen zijn cruciaal voor een sportleraar: enthousiast, consequent, sportief, gemotiveerd en leergierig.

Neem contact met ons op