Lunchroom op Curaçao zoekt twee enthousiaste stagiaires

Type: meeloop- of oriënterendestage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 97
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Mbo- of hbo-niveau, Marketing, Communicatie, HRM of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of oriëntatiestage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Studeer jij Commerciële Economie, HRM of soortgelijke studie? Heb jij affiniteit met horeca? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou op Curaçao! Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste die deze nieuwe lunchroom willen ondersteunen.

Jij gaat stage lopen bij een nieuwe lunchroom op Curaçao. De klanten kunnen broodjes, smoothies en salades bestellen in de lunchroom, maar het bedrijf bezorgt ook aan bedrijven. Ze hebben een groot assortiment van dagverse ingrediënten.

Als stagiaire ga jij aan de slag met de marketing, communicatie en HR-activiteiten van het bedrijf. Aangezien het een nieuw bedrijf is mag jij aan de slag met de volgende activiteiten:
- social media opzetten;
- marketingactiviteiten;
- flyers maken én flyeren;
- mailverkeer;
- management;
- roosteren en planningen maken.
Daarnaast moet je ook af en toe helpen in de lunchroom zelf. Aangezien je als stagiaire onderdeel bent van het bedrijf is het ook de bedoeling dat je aanwezig bent bij teamvergaderingen en deel van het HR-beleid op je neemt.

Functie eisen:

Voor deze stage zoeken wij twee klantvriendelijke, hardwerkende, enthousiaste en initiatief nemende stagiaires. De Nederlandse en Engelse taal beheers jij goed. Ervaring in horeca is een pré. Spreekt deze stage jou aan? Schrijf je dan snel in en wie weet zien we jou snel!

Neem contact met ons op