Gezocht: sportieve student voor stage bij duikschool op Curaçao

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 67
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Drie tot vijf maanden
Studierichting Mbo niveau, Sport & Bewegen of andere relevante studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32 tot 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen + duikbrevet

Functieomschrijving:

Stage lopen bij een duikbedrijf op Curaçao, wie wil dat nou niet?! Wij zijn op zoek naar een stagiaire met de studierichting Sport & Bewegen.

Met regelmaat hebben wij diverse vacatures voor duikscholen op Curaçao die enthousiaste sport- en marketingstudenten zoeken. Tijdens je stage zal je in aanraking komen met verschillende taken binnen het bedrijf. Je zal kennis maken met de diverse onderdelen van het duiken en zelfs je eigen duikbrevet halen. Bij elke duikschool zal je te maken krijgen met onder andere de volgende werkzaamheden:
- het helpen van klanten;
- producten verhuren en verkopen;
- klanten voorzien van duikmateriaal;
- registratie van verhuur en verkoop;
- duikspullen klaarmaken;
- assisteren op duiklocatie.
Je gaat klanten informeren en tips geven. Tevens zal jij je ook bezig houden met de watersportafdeling, zoals het verhuren van materiaal en begeleiden van klanten. Je zal op een creatieve manier aan de slag gaan met nieuwe ideeën voor zowel watersport als andere activiteiten. Jij gaat ook bezig met de marketingactiviteiten van het bedrijf, denk hierbij ook aan social media.

Functie eisen:

Wij zijn op zoek naar een spontane en sociale student. Je moet representatief, klantgericht en enthousiast zijn. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je zelfstandig, gemotiveerd, pro-actief, flexibel en verantwoordelijk bent. Je kan ook goed samenwerken en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Neem contact met ons op

stage-curacao-duikschool