Gezocht: media- of filmstudent voor leuke stage op Curaçao

Type: meeloop- of oriëntatiestage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 85
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Drie tot vijf maanden
Studierichting Mbo-niveau, Webdesign, Media, Fotografie & Filmdesign of soortgelijke opleiding
Soort stage Meeloop- of oriëntatiestage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 400 ANG.

Functieomschrijving:

Ben jij een gemotiveerde student met passie voor filmen en monteren? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou op Curaçao! Wij zijn opzoek naar een student met een media- of filmstudierichting. Ben jij dit? Lees dan snel verder!

Jouw stagebedrijf maakt met behulp van een drone mooie filmpjes voor het bedrijf, evenementen e.d. op Curaçao. Daarnaast maakt het bedrijf ook filmpjes voor andere bedrijven. Ze verkopen dus hun beeldmateriaal, deze bieden ze ook aan via diverse sites. Het bedrijf heeft minder dan vijf medewerkers.
Als stagiaire krijg je diverse leuke taken, waarbij je wel wordt ondersteund maar voornamelijk zelfstandig aan de slag gaat. Je mag al het huidige (en toekomstige) beeldmateriaal uploaden naar stocksites zoals shutterstock, pond5, etc. Je gaat een YouTube-kanaal lanceren en de website ga je goed neerzetten. Je moet een onderzoek doen naar de doelgroep van jouw stagebedrijf om zo gericht te kunnen adverteren op bijvoorbeeld Facebook. Het is ook een van jouw taken om het bedrijf hoger aan te krijgen bij Google search. Naast deze opdrachten zal je ook de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast krijg je ruimte voor schoolopdrachten en/of een klein onderzoek. Je wordt hierbij ook begeleidt.
Je werktijden zijn maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00.

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een hardwerkende, georganiseerde, ondernemende en leergierige student. Je hebt ervaring met computers en websites én je kan hier ook handig mee omgaan. Daarnaast ben je creatief en enthousiast.

Neem contact met ons op