Gedreven stagiaire gezocht voor een Dolfijn therapiepraktijk op Curaçao

Type: meeloop- of oriëntatiestage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 89
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, SBRM, Bedrijfskunde MER, Commerciële Economie of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of oriëntatiestage
Aantal uren 40 uur per week
Stagevergoeding 400 ANG.
Bijzonderheden In bezit van rijbewijs

Functieomschrijving:

Ben jij zelfstandig, kritisch en stressbestendig? Werk jij naar doelen en resultaten toe? Dan is deze stage zeker iets voor jou! Wij hebben op Curaçao een veelzijdige stage beschikbaar voor een student met een managementstudierichting.

Je loopt stage bij een bedrijf op Curaçao dat een diverse vormen van therapie aanbiedt. Het bedrijf bestaat uit een groep speciaal opgeleide en gekwalificeerde professionals zoals psychologen, fysieke-, spraak- en ergotherapeuten. Jouw stagebedrijf is echter niet zoals de praktijken zoals je in Nederland kent. Op Curaçao worden deze professionals geholpen door vier dolfijnen, Tuimelaars. De interactie met dolfijnen stimuleert en beloont patiënten om vooruitgang te boeken. Een dolfijn kan aandacht geven, stelt de patiënten op hun gemak en is een unieke manier om hen te motiveren.
De praktijk behandelt mensen vanaf drie jaar en ouder die speciale behoeften hebben zoals autisme, asperger of het syndroom van Down.
Tijdens je stage ga jij aan de slag met de volgende werkzaamheden:
- assisteren van de Office Manager;
- zaken regelen zoals boekingen van therapieën en bijkomende verzoeken;
- administratief werk: van opmaken van dossier tot voorbereidingen van evaluaties;
- interne communicatie;
- ondersteunen van de Commercieel Manager.
Naast je deze werkzaamheden heeft het stagebedrijf nog enkele opdrachten die hij graag uitgevoerd wil hebben. Dit is het maken van een intern communicatieplan, een marketingplan en een ontwikkelingsplan (HR-reflectie).

Functie eisen:

Voor deze stage zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke, zelfstandige, kritische, stressbestendige, resultaatgerichte student. Je kan goed werken in teamverband en hebt een open en vriendelijke houding. Daarnaast ben je communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal goed. Je kan ook overweg met Microsoft Office en Adobe. Je bent in bezit van een rijbewijs.

Neem contact met ons op