Een leerling kok en horeca student gezocht voor een stage op Curaçao

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 120
Per wanneer Per direct of per september 2019
Lengte Minimaal 6 maanden
Studierichting Mbo horeca, leerling kok of andere relevante studie
Soort stage Meeloopstage of afstudeerstage
Aantal uren 45 uren verdeeld over 7 dagen
Stagevergoeding 500 ANG.

Functieomschrijving:

Voor een gezellig restaurant op Curaçao zijn wij op zoek naar een horeca-stagiaire en een student met de opleiding leerling kok. In het restaurant wordt gewerkt met bijpassende wijnen en er worden ook evenementen georganiseerd. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis verder uit te breiden d.m.v. training on the job.

Als leerling kok wordt er eigen initiatief verwacht en krijg je de vrijheid om zelf gerechten samen te stellen. Er wordt strak keukenmanagement van je verwacht en verantwoordelijkheid voor keuken- en restaurant gerelateerde taken.

Als horeca student wordt er van je verwacht dat je gasten de best mogelijke service verleent. Je zult werkzaamheden verrichtten die horen bij het werken in een restaurant. Daarnaast zal je ook achter de bar en in de keuken worden ingezet.

Functie eisen:

Het restaurant zoekt studenten die echte teamplayers zijn en elke dag met een gedreven teamgeest het restaurant nog succesvoller willen maken. Flexibiliteit is een vereiste, samen met punctualiteit, verantwoordelijkheid, een hands-on mentaliteit en servicegerichtheid.
Kledingvoorschriften leerling kok: Koksbuis en sloof.
Kledingvoorschriften horeca student: Nette spijkerbroek met zwarte blouse.

Neem contact met ons op