Commerciële student gezocht voor tegelbedrijf op Curaçao

Type: meeloopstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 01
Per wanneer Per direct en per september 2019
Lengte Vijf maanden
Studierichting Hbo-niveau, Marketing, Commerciële Economie, Communicatie of andere relevante studie
Soort stage Meeloopstage
Aantal uren Variabel tot 40 uur per week
Stagevergoeding Nader te bepalen

Functieomschrijving:

Wil jij al jouw ervaring en kennis, die jij hebt opgedaan tijdens je studie, in de praktijk toepassen? Dat kan! Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde student met een commerciële studierichting.

Je loopt stage bij een bedrijf op Curaçao dat zich bezig houdt met het verkopen van tegels. Als stagiaire wordt je ingezet in de showroom, waarbij jouw salesvaardigheden op de proef worden gesteld. Je mag mee naar grote projecten, waar je adviezen geeft en inspeelt op de behoeften van de klant. Ook wordt van je verwacht dat je meedenkt op het gebied van marketing. Ben jij een ambitieuze salesstudent die opzoek is naar een uitdaging, dan is deze stage zeker iets voor jou! Naast de sales- en marketingactiviteiten zul je klanten informeren, helpen bij de dagelijkse werkzaamheden, administratieve werkzaamheden verrichten en telefoon- en mailverkeer onderhouden.

Functie eisen:

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste student die een commerciële studie volgt. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kan werken. Het is van belang dat je goede communicatievaardigheden hebt en een positieve houding is gewenst. Je moet representatief zijn en klantgericht handelen. Ook moet je de Nederlandse als de Engelse taal kunnen verstaan en spreken.

Neem contact met ons op

stage-curacao-queen-juliana-brigde