Wat zijn de extra opties?

Linnenpakket
Ruimte in je koffer nodig? Dan is het linnenpakket een goeie oplossing, bespaar ruimte en koop een linnenpakket via Bo Curaçao. Wat zit er in een linnenpakket: Kussensloop, hoeslaken en bedovertrek. Zodra je aankomt op Curaçao ontvang jij jouw linnenpakket.

Keukenpakket
Het keukenpakket bestaat uit: 4 bekers, 2 mokken, 2 borden, 2 schaaltjes, 4-delig bestekset, afwasrek, afwasborstel en 2 vaatdoekjes.

Lokale simkaart
Veel studenten maken gebruik van een lokale simkaart omdat de belkosten dan een stuk goedkoper zijn dan die van je Nederlandse provider. Als jij je simkaart via ons regelt krijg jij je simkaart zodra je bent geland op Curaçao aankomt, zodat jij je nieuwe telefoonnummer meteen hebt bij aankomst. Op de simkaart staat al beltegoed.

How to Avoid the Other Tourists
Er bestaan tientallen, zo niet honderden reisgidsen over Curacao. Deze reisgidsen zijn vaak vormgegeven met dertien in een dozijn foto's en idem tekst. How to Avoid the Other Tourists - Curacao pakt het anders aan: de bezienswaardigheden zijn veelal onbekend, de gids is opgemaakt uit illustraties in plaats van foto's en is ludiek geschreven.

Supervisor
Wellicht moet je voor je opleiding supervisie volgen. Wij kunnen een supervisor voor je regelen die met jou gaat zitten en je stage en eventuele opdrachten doorneemt. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Ben jij benieuwd hoe deze werkzaamheden verlopen? Kijk dan bij procedure