Onze klanten zeggen

Wat heb ik een onvergetelijke tijd gehad op Curaçao. Ik heb geen seconde spijt van deze geweldige ervaring en heb zoveel lieve en leuke mensen ontmoet! Door Bo Curaçao was alles geweldig geregeld. Super fijn dat zij alles op Curaçao voor mij hebben geregeld, zodat ik zorgeloos het avontuur aan kon gaan! -- Beaudine (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Ik raad het 100% aan om Bo Curaçao te gebruiken als stagebemiddelaar voor je stage op Curaçao. ze regelen alles voor je en je kan met vragen bij ze terecht. Hierdoor kan je zorgeloos chillen op Curaçao zonder stress! -- Dijana (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Met dank aan Bo Curaçao heb ik een geweldige tijd op Curaçao gehad! Alles is top geregeld en wanneer je vragen of problemen hebt kan je altijd bij hun terecht. Ik zou dit iedereen aanraden die op zoek is naar een geweldige ervaring op het mooie eiland Curaçao. -- Roan (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Ik vond dat Bo Curaçao met snel in contact bracht met mijn stagebedrijf. Verder was er fijne hulp tijdens het regelen van alles voor het verblijf op het eiland. -- Youri (Stage september 2019 voor 5 maanden)

Bo Curaçao is een duidelijk en enthousiast bemiddelingsbureau met erg vriendelijke vrouwen. Ik was erg blij met de duidelijke afspraken en bemiddeling. Ik heb er geen spijt van dat ik de bemiddeling heb gekozen. -- Anouk (Stage september 2018 voor 5 maanden)

Mijn stage was een mooi leermoment om mezelf weer terug te vinden op een mooi eiland, waar je gedwongen wordt om de Nederlandse stress-mentaliteit los te laten. Het heeft mij erg veel rust en persoonlijke ontwikkeling opgeleverd. Het was een geweldige ervaring :) -- Marie-Claire (Stage maart 2018 voor 5 maanden)

Bon dia, ik heb de bemiddeling goed ervaren. Ook heb ik heel erg genoten op het eiland en op mijn stage. Ik kijk terug naar een top tijd! Masha danki! -- Sascha (Stage februari 2018 voor 5 maanden)

Ik heb een super leuke tijd gehad op Curaçao. Ik had er veel zin in maar had niet verwacht dat ik het zo geweldig zou vinden, ik voelde me helemaal thuis! Alles was goed geregeld en ik zou het iedereen aanraden! -- Anne (Stage februari 2018 voor 5 maanden)

Het gaat goed, de stage is leuk en Curaçao is een prachtig eiland. De bemiddeling heb ik als heel goed ervaren. Jullie hadden snel een plekje voor mij gevonden en dit waardeer ik enorm. Daarnaast hielden jullie mij goed op de hoogte via de mail en waren de procedures allemaal heel duidelijk en fijn.-- Dieuwke (Stage september 2016 voor 10 maanden)

De bemiddeling heb ik prima ervaren. Ik ben er tevreden mee. Ik heb eigenlijk helemaal geen op of aanmerkingen! -- Manisha (Stage september 2016 voor 5 maanden)

Het gaat erg goed! Zowel op Curaçao als op mijn stage. Mijn stage bevalt erg goed en ik ben van mening dat ik hier erg veel kan leren. De taken zijn verschillend en momenteel ben ik voornamelijk nog bezig met het ondersteunen. Hierdoor kan ik een goed inzicht krijgen in verschillende systemen, projecten en werkwijze. De bemiddeling heb ik als erg prettig ervaren. -- Karen (Stage september 2016 voor 5 maanden)

Ik heb het erg naar mijn zin op Curaçao en stage bevalt ook erg goed. Ik vond de bemiddeling erg goed van jullie. Ik werd enthousiast opgehaald toen ik aankwam op Hato en netjes afgezet bij mijn appartementencomplex. Ik ben erg te spreken over jullie organisatie en zal dit zeker aan bevelen aan mensen die in de toekomst stage willen gaan lopen op Curaçao! -- Esther (Stage september 2016 voor 5 maanden)

Ik begin morgenochtend met mijn stage. Weet op dit moment niet echt tips, ik heb tot nu toe fijne ervaringen gehad met Bo Curacao. --Joëlle (Stage september 2016 voor 5 maanden)

Het gaat heel erg goed, de stage bevalt heel goed en heb het heel erg naar mijn zin op Curacao. Zonder jullie hulp was dit allemaal niet gelukt. Ik heb de bemiddeling als zeer goed ervaren! -- Alice (Stage september 2016 voor 5 maanden)

Alles was heel goed geregeld en de bemiddeling was echt helemaal prima, dankjewel daarvoor! -- Nina (Stage september 2016 voor 3 maanden)

Mijn stage bevalt me erg goed. Het is zoals ik verwacht had en ik krijg nu al veel verantwoordelijkheid. Als ik vragen heb kan ik ook altijd terecht bij mijn collega's. Ik vond de bemiddeling tussen ons erg goed. Ik kreeg altijd snel reactie en ik heb eigenlijk alles positief ervaren. -- Kirsten (Stage september 2016 voor 5 maanden)

Wat de bemiddeling betreft, dat was super. Ik vond het erg fijn dat jullie snel een nieuwe en vooral leuke stage hebben kunnen regelen.-- Sander (Stage september 2016 voor 5 maanden)

Ik heb het erg naar mijn zin hier en mijn stage bevalt ook prima. Ik vond de bemiddeling erg fijn en heb verder ook geen tips. -- Britt (Stage september 2016 voor 5 maanden)

De auto was top geregeld en kregen vanuit hun ook veel tips. Stage is ook top! Krijg goede begeleiding en ga er met veel plezier heen. Ik heb jullie bemiddeling daarom erg prettig ervaren en zal het zeker aanraden aan vrienden en familie. Misschien een tip voor het welkomstpakket: een wc rolletje :). Die misten we de eerste dag. Verder geef ik jullie begeleiding echt een 10! -- Anouk (Stage september 2016 voor 3 maanden)

Mijn tijd op curacao was super, mede door Bo Curacao. Dankzij hun kon ik, ontdanks dat mijn stageperiode verkort werd, toch deze ervaring meemaken! Ik vond het fijn om op het vliegveld opgehaald te worden en naar mijn complex gebracht te worden. Verder was ik heel blij met Karlien, maar zeker ook met haar stagiaire Myrthe (op dat moment) omdat ze op mijn complex woonde en mij ook met wat dingetjes hielp! Kortom, ben ik blij met Bo Curacao en hun hulp! -- Rianne (Stage februari 2016 voor 5 weken)