Restaurants op Curaçao

curacao-restaurants

Op Curaçao zijn genoeg restaurants te vinden waar je gezellig een hapje kunt eten. Je kunt hier zowel Aziatisch, Mexicaans als Europees eten. De prijzen per restaurant zijn erg verschillend. Zo kun je luxe uit eten met een prachtig uitzicht op de zee, maar ook gezellig een daghap eten. Een luxe etentje kost tussen de €15,- en €30,-. Een daghap heb je al voor €5,-. Hieronder hebben we een paar restaurants voor je uitgezocht:

Pleincafé Wilhelmina
Pleincafé Wilhelmina zit in Punda. Hier kun je iedere dag een andere daghap eten voor maar €5,-. Ook kun je iets kiezen van de kaart. De prijzen liggen tussen de €7,- en de €15,-. Je kunt hier heerlijke kipsate, een varkenshaasje of een pasta eten.

De Heeren
De Heeren zit in Zuikertuintje. Hier kun je op maandag heerlijke salades eten en op dinsdag pasta’s. Die dagen zijn de salades en pasta’s voor de helft van de prijs. Je kunt hier zowel lekker buiten eten, maar ook binnen in de koelte van de airco. De Heeren is ook een plek waar je ’s avonds heen kunt om wat te drinken.

Elforno
Elforno is een pizzeria met drie vestigingen, namelijk naast de Tropen, in Punda en in Jan Thiel. Naast pizza’s kun je hier ook pasta’s, lasagna of een salade eten. Voor studenten zijn er speciale prijzen.

De Gouverneur
De Gouverneur is één van de beste restaurants op het eiland. De hoofdgerechten beginnen vanaf €9,-. De gouverneur is gevestigd in Otrobanda en heeft uitzicht op de pontjesbrug en het water. Je kunt hier op het balkon zitten, maar ook in de tropische tuin.

Boathouse
De Boathouse zit aan het Spaanse Water, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over de zee. De hoofdgerechten beginnen vanaf €15,- en je kunt hier heerlijke vis eten. Ook de Boathouse is één van de betere restaurants van Curaçao.

De Kleine Wereld
De Kleine Wereld zit aan het Spaanse Water. Hier kun je met vier personen steengrillen voor €15,- per persoon. Je kunt ook een keuze maken van de kaart. De hoofdgerechten beginnen vanaf €11,-. Tijdens het eten kun je genieten van het prachtige uitzicht van het Spaanse Water.

Kijk ook op onze blog voor meer informatie over cafés, restaurants & Happy Hours.

Neem contact met ons op