Over Bo Curaçao

Op deze pagina stellen we ons graag aan je voor.

Karlien: Vanuit Curaçao ben ik het aanspreekpunt voor onze studenten en bedrijven. Ik ben hier gekomen als stagiaire en weet zo uit eigen ervaring hoe het is om hier stage te lopen. Mijn ervaring deel ik met onze studenten en ik zorg ervoor dat alles omtrent de stage zo goed mogelijk geregeld wordt. Hierdoor kunnen de studenten zonder zorgen beginnen aan hun stageperiode op Curaçao. Voor mij is het belangrijkste dat onze studenten tevreden zijn en een onvergetelijke tijd hebben op Curaçao.

Aniek: Vanuit Curaçao neem ik een stukje marketing voor mijn rekening en heb ik contact met onze studenten. Ik vind het belangrijk om je zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden, zodat je een goede start maakt en een hele mooie tijd gaat hebben op het eiland. Als je de kans krijgt om tijdens je stage een prachtig deel van de wereld te zien, maar vaak ook jezelf te ontdekken, zeg ik “altijd doen”. En waar anders dan op het authentieke Curaçao!

Marijke: Vanuit Nederland ben ik het aanspreekpunt voor de studenten en scholen. Ik heb zelf in mijn studieperiode stage gelopen op Curaçao en deze onvergetelijke ervaring is me altijd bij gebleven. Een stage in het buitenland kan best wel spannend zijn en veel vragen bij jou naar boven brengen. Ik weet hoe het is als je veel moet regelen en ook wat er op je af komt als je op het eiland bent. * Nederland is je comfortzone; stap eruit en laat de ervaring op je afkomen!*

Marlieke: Vanuit Curaçao ga ik opzoek naar de perfecte match tussen studenten en de bedrijven. Ik ben voor beide partijen het aanspreekpunt en begeleid de studenten in het voortraject naar hun avontuur op Curaçao. Tevens houd ik mij ook bezig met de marketing van Bo Curaçao om ervoor te zorgen dat elke student in Nederland weet wat voor geweldige ervaring het is om stage te lopen in Curaçao.

Eslie: Sinds februari ben ik werkzaam als stagiaire bij Bo Curaçao. Ik studeer HRM en in het kader van mijn studie ben ik voor vijf maanden stage aan het lopen op Curaçao. Vanuit het kantoor op Curaçao heb ik het contact met studenten. Omdat ik zelf het hele traject heb ervaren van het oriënteren op een stage naar Curaçao en alles wat erbij komt kijken, weet ik hoe belangrijk en fijn het is om hier goed over geïnformeerd te worden. Ik upload om de twee weken een vlog waarin ik studenten laat zien wat ik hier meemaak en daarnaast probeer ik hen zoveel mogelijk tips te geven.

Hoe zijn we tot de oprichting van Bo Curaçao gekomen?
Het antwoord hierop is heel eenvoudig: door eigen ervaringen. Het zoeken van een stage op Curaçao en het vinden van een woning verliep niet zo makkelijk. Toen hebben we onze hoofden eens bij elkaar gestoken en gedacht: “Daar gaan we verandering in brengen.” Stage lopen op Curaçao moet een leuke ervaring zijn, waar je later met veel plezier aan terug kunt denken. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede tijd hebt en daarom staat de juiste dienstverlening bij ons op nummer één.

Missie
Wij maken stage lopen op Curaçao makkelijk.

Visie
Wij vinden het belangrijk dat je alles uit je stage haalt wat er in zit en daarbij niet wordt afgeleid door allerlei regelzaken zoals: stageplek, huisvesting, vergunningen, vervoer, enzovoort. Dit regelen wij graag voor jou! Daarbij vinden wij het belangrijk dat de thuisblijvers goed geïnformeerd zijn. Wij zijn dus ook voor hen bereikbaar voor vragen en informatie. Wij bieden een totaalpakket aan service en diensten om jouw verblijf tot een onvergetelijke tijd te maken.

stage-op-curacao-karlien
stage-op-curacao-aniek
stage-op-curacao-marijke
eslie