Over Bo Curaçao

Op deze pagina stellen we ons graag aan je voor.

Karlien: Vanuit Curaçao ben ik het aanspreekpunt voor onze studenten en bedrijven. Ik ben hier gekomen als stagiaire en weet zo uit eigen ervaring hoe het is om hier stage te lopen. Mijn ervaring deel ik met onze studenten en ik zorg ervoor dat alles omtrent de stage zo goed mogelijk geregeld wordt. Hierdoor kunnen de studenten zonder zorgen beginnen aan hun stageperiode op Curaçao. Voor mij is het belangrijkste dat onze studenten tevreden zijn en een onvergetelijke tijd hebben op Curaçao.

Marijke: Vanuit Nederland ben ik het aanspreekpunt voor de studenten en scholen. Ik heb zelf in mijn studieperiode stage gelopen op Curaçao en deze onvergetelijke ervaring is me altijd bij gebleven. Een stage in het buitenland kan best wel spannend zijn en veel vragen bij jou naar boven brengen. Ik weet hoe het is als je veel moet regelen en ook wat er op je af komt als je op het eiland bent. * Nederland is je comfortzone; stap eruit en laat de ervaring op je afkomen!*

Isabel: Na een aantal keer op Curaçao te zijn geweest, heb ik mij definitief gevestigd op het mooie eiland. Vanuit Curaçao kom ik vanaf 1 juli 2018 het Bo Curaçao team versterken met 2,5 dag per week. Je zult mij bij Bo Curaçao tegenkomen via de mail, telefoon en persoonlijk. Ik kan je, naast alles over stage lopen op Curaçao, ook veel vertellen over het eiland zelf. Ik heb er enorm veel zin in! En wie weet tot ziens hier op Curaçao!

Manoek: Vanuit Curaçao versterk ik vanaf februari ‘19 het leuke team van Bo Curaçao. Ik ben in 2018 afgestudeerd en ben in augustus naar Curaçao verhuisd. Ik heb voor mijn buitenlandse afstudeerstage ook een bemiddelingsbureau in handen genomen, hierdoor weet ik 'first-hand' hoe belangrijk het is om een goede match te vinden tussen stagiair en bedrijf. De komende maanden zal ik veel in contact zijn met studenten en bedrijven hier op het eiland, en in Nederland. Ik hoop met mijn ervaring hier op Curaçao veel studenten en bedrijven te helpen met het vinden van een match!

Hoe zijn we tot de oprichting van Bo Curaçao gekomen?
Het antwoord hierop is heel eenvoudig: door eigen ervaringen. Het zoeken van een stage op Curaçao en het vinden van een woning verliep niet zo makkelijk. Toen hebben we onze hoofden eens bij elkaar gestoken en gedacht: “Daar gaan we verandering in brengen.” Stage lopen op Curaçao moet een leuke ervaring zijn, waar je later met veel plezier aan terug kunt denken. Wij vinden het belangrijk dat jij een goede tijd hebt en daarom staat de juiste dienstverlening bij ons op nummer één.

Missie
Wij maken stage lopen op Curaçao makkelijk.

Visie
Wij vinden het belangrijk dat je alles uit je stage haalt wat er in zit en daarbij niet wordt afgeleid door allerlei regelzaken zoals: stageplek, huisvesting, vergunningen, vervoer, enzovoort. Dit regelen wij graag voor jou! Daarbij vinden wij het belangrijk dat de thuisblijvers goed geïnformeerd zijn. Wij zijn dus ook voor hen bereikbaar voor vragen en informatie. Wij bieden een totaalpakket aan service en diensten om jouw verblijf tot een onvergetelijke tijd te maken.

stage-op-curacao-karlien

stage-op-curacao-marijke

isabel

drie