Duiken tijdens je stage op Curaçao? Wij hebben een geweldige aanbieding voor je!

op

Een van de meest indrukwekkende plekken op Curaçao is zonder twijfel de prachtige onderwaterwereld. Hoewel snorkelen natuurlijk al erg leuk is, kun je deze wereld op een nog intensere manier beleven. Curaçao komt in vele top-10 mooiste duikbestemmingen ter wereld voor.

Wij hebben voor jou als stagiair(e) op Curaçao een fantastische aanbieding bij Duikcentrum van de Ven!

IDD Open Water Course voor maar 550 ANG (i.p.v. 700 ANG).

Meld je aan via ons!

Curaçao is een geweldige plek voor duikers. Dit komt door zijn prachtige witte stranden en grote koraalriffen in het oosten. Daarnaast is er geweldig veel wild-life te zien onder water. Laat je meeslepen door de onderwaterwereld van Curaçao en kom helemaal tot rust na een drukke stageweek.

Sinds 2009 delen Johan en Monique van de Ven hun passie met jou. Voor hen ben jij als individu belangrijk en krijg je de aandacht en tijd die je nodig hebt om optimaal van het duiken te kunnen genieten. Daarnaast hebben ze in 2014 een approved-certificering ontvangen van het Curaçao Tourist Board, welke garandeert dat het duikcentrum het niveau heeft dat verwacht wordt. Duikcentrum Van de Ven biedt verschillende opties aan, van introductie duiken, tot dagtrips en van cursussen tot verhuur van uitrusting.
Wil jij een duikcursus gaan volgen? Wacht dan niet te lang met inschrijven na aankomst, zodat je na het behalen van je PADI/IDD –cursus nog lang kunt genieten van het gewichtloos zweven door het heldere blauwe water van Curaçao.

Enthousiast geworden? Neem dan een kijkje op de website van Duikcentrum van de Ven
http://www.duikcentrumvandeven.com/nl/

duiken-van-de-ven-stage-curacao
duiken-curacao-van-de-ven-stage