op

Ben jij bang dat je tijdens je stage op Curaçao een paar kilootjes aan zult komen? Hoewel je dit natuurlijk zelf in de hand hebt, kunnen wij jou wel op weg helpen om uit te lichten wat er allemaal mogelijk is op het eiland. Je angst is nergens voor nodig. Immers, op Curaçao is het 365 dagen per jaar prachtig weer, dit betekent een Beach body all year around!

op

Stage lopen op Curaçao? Dan moet je zeker een keer gaan Flyboarden. Het Flyboarden is een nieuw ontwikkelde activiteit op Curaçao.

op

Altijd al met een scooter onder water willen rijden? Vorige week ontdekten we een attractie op Curacao, Aquafari genaamd. Met hun onderwaterscooters zijn snorkel, flippers en een duikbril niet meer nodig, je hoeft zelfs geen ervaring te hebben!

op

Op Curaçao werden al dagen van te voren voorbereidingen getroffen voor de eerste wedstrijd van Nederland op het WK. Cabana werd omgetoverd in Playa Oranje en Kokomo in de Polar Arena. Ook overige restaurants en beachclubs hadden versieringen opgehangen voor het WK. Op Social Media en op de radio werd reclame gemaakt en de WK hit van Pitbull & JLO kwam continue voorbij.