op

Een culturele belevenis op Curaçao is carnaval! Tijdens carnaval is het een week lang feest op Curaçao en zijn er meerdere parades te bewonderen. Na de openingsceremonie die de feestweek inleidt, volgen verschillende tumba festivals. Tumba is de traditionele muziekvorm van Curaçao en op deze festivals worden wedstrijden gehouden voor het mooiste tumba lied. Daarnaast worden er ook een tumba koning en koningin gekozen.

op

Welke festivals en strandfeesten mag je niet missen tijdens jouw stage op Curaçao? Op Curaçao zijn er uiteraard verschillende en zelfs wekelijkse festivals en strandfeesten waar je bij moet zijn tijdens jouw verblijf op het zonnig eiland. Hieronder vind je onze top tien!

op

Begin mei was het dan eindelijk zover, na tien jaar kwam Marco Borsato optreden op Curaçao. Zijn nieuwe tour Duizend Spiegels kon Curaçao natuurlijk niet overslaan! Al een aantal dagen van tevoren was Marco met zijn familie en crew op het eiland geland. De eerste dagen hebben zij genoten van Curaçao, waarbij het duiken niet mocht ontbreken.

Zaterdag 3 mei vond het concert plaats, het moment waar iedereen naar uitgekeken had! Zelfs vanuit Nederland waren 1300 mensen overgevlogen om het concert bij te wonen. Ook Marco zelf had er zin in en het weer was perfect voor een concert in de buitenlucht. Hoe kan het ook anders op onze mooie eiland Curaçao ;)