op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Vorige week was haar vader op bezoek. Deze week werd bracht zij daarom veel tijd door met haar huisgenoten. Ook moesten er aardig wat feestjes worden ingehaald. De welbekende happy hours, themafeestjes, een busfeestje, een bootfeestje en tot slot een optreden van Maan!

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. Op dit moment is zij alweer een maand op het eiland en voelt zij zich helemaal thuis. Deze week is er af en toe een etentje, soms een avondje rustig aan, maar ook deze week gaan de studenten weer fanatiek sporten. In het weekend was het tijd voor een nieuw themafeest: de foute party, ook vond zondagavond de eerste happy hour plaats op het strand van Mambo Beach.

op

Bon dia!

Ik ben Jette Molenaar, 20 jaar oud en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Na enorm lang gewacht te hebben, ben ik hier dan eindelijk! Op mijn favoriete eiland Curaçao. De komende 5 maanden zal ik jullie meenemen in mijn leven als stagiaire hier en mij inzetten om voor jullie net zo'n geslaagde stageperiode te regelen!

op

Bon dia! Mijn naam is Romy Schmitt. Ik ben 22 jaar en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Voor een periode van vijf maanden help ik jullie mee in de zoektocht naar een onvergetelijke stage op het eiland. Ook zullen jullie mij zien op de verschillende social media kanalen van Bo Curaçao waarin ik jou samen met Jette en Julia een beeld geef van het veelzijdige studentenleven.

op

Het avontuur is begonnen! Twee weken geleden ben ik aangekomen op dit prachtige eiland, Curaçao. Afgelopen zomer heb ik de studie Creative Marketing and Sales afgerond. Toen ik deze kans kreeg, om ervaring op te doen in het buitenland, kon ik dat niet aan mij voorbij laten gaan. Na twee weken op dit eiland, voelt dit al aan als thuis. De sfeer, de mooie stranden, de mensen en natuurlijk Bo Curacao zorgen ervoor dat de tijd voorbij vliegt. Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten!

op

Mijn naam is Charlotte ten Haave, ik ben 19 jaar oud en de nieuwe stagiaire bij Bo Curaçao. Ik studeer International Business Management in Amsterdam. Ik woon nu nog in Eemnes, met mijn moeder en zusjes. Maar
wanneer ik terugkom vanuit Curaçao zal ik permanent naar Amsterdam verhuizen.