op

De Aloë Vera Plantage is een begrip op Curacao en een echte 'must see' voor mensen met 'feeling for nature'. Een bekend product dat van de aloë vera plantage af komt is de huid-verzorgingslijn CurAloe. De aloë vera plant wordt op het terrein geoogst, de gel wordt in de fabriek op het terrein verwerkt en de eindproducten worden (o.a.) op het terrein verkocht. Er wordt hard gewerkt om tot een mooi natuurlijk eindproduct te komen. De plantage is één van de grootste aloë vera plantages ter wereld.

op

Wat is er allemaal te doen op Curaçao? Naast de prachtige stranden, watersporten en culturele activiteiten hebben wij de safari tour van de Ostrich Farm voor je getest!

op

Mijn to-do list begint redelijk aan zijn einde te komen, veel dingen die ik heb gedaan en bezocht tijdens mijn stage op Curaçao. Toch stond er nog een ding op wat ik heel graag wilde doen voordat ik terug ga naar Nederland, namelijk een quadtour. Na een paar vriendinnen enthousiast te hebben gemaakt, had ik ze zover gekregen om mee te gaan. Maar ja, met welk bedrijf ga je dan zo’n tour doen?

op

Meer dan 100 studenten, gezelligheid, een zwembad, gratis drinken en je mede-stagiaires leren kennen, dat is hoe je de welkomstborrel van Bo Curaçao kan omschrijven.

op

Wanneer je aan Curaçao denkt, denk je ongetwijfeld aan het zwemmen met dolfijnen! Een ervaring die je absoluut niet mag missen tijdens je stage op het eiland. De Dolphin Academy heeft een héle leuke aanbieding voor stagiair(e)s, lees dus gauw verder.

op

Toen ik (Karlien) hier vijf jaar geleden kwam, stond mijn PADI halen hoog op mijn bucketlist, echter is het er op een of andere manier nooit van gekomen. Toen ik afgelopen april jarig was, kreeg ik van mijn stagiaire, Myrthe, een introductieduik cadeau bij duikschool Curious2Dive. Een gaaf cadeau, maar stiekem vond ik het ook best spannend.