op

Regelmatig staan wij op stagemarkten of geven wij presentaties op hogescholen. We geven studenten, maar ook docenten dan informatie over een stage op Curaçao en alles wat erbij komt kijken. Tijdens zo'n markt of presentatie nemen wij verschillende dingen mee om studenten een goed beeld te kunnen geven. Zo hebben we flyers en onze banner mee, maar ook onze stagemarktfolder waar in het kort van alles in staat over een stage op Curaçao en onze budgetplanners. Klik hier voor meer informatie.

op

Anouk is in september via Bo Curaçao naar het eiland gekomen. In Nederland hield zij zich bezig met het maken van ontzettend leuke armbandjes en enkelbandjes, maar op Curaçao zet ze dit gewoon door! Graag steunen wij haar in het onder de aandacht brengen van haar Eiland Bandjes.

op

Wij hebben geleerd om een blog zo kort mogelijk te houden. Tja, soms zijn er toch meer woorden nodig om een duidelijk beeld te schetsen. Gelukkig betekent dit niet dat deze blog een ‘gaap’-producent is! Integendeel. Lees hem goed door wanneer jij er over nadenkt om stage te gaan lopen op Curaçao. Ben jij nu op Curaçao? Dan zal je dit vast herkennen!

op

Meer dan 100 studenten, gezelligheid, een zwembad, gratis drinken en je mede-stagiaires leren kennen, dat is hoe je de welkomstborrel van Bo Curaçao kan omschrijven.