Blog

op

Ieder weekend op dit mooie eiland voelt het weer als een mini-vakantie. Prachtige strandjes opzoeken, bezienswaardigheden bezoeken, lekker eten en het nachtleven ontdekken...

op

Genoeg te doen tijdens jouw stage op Curaçao. We hebben hier dan ook al veel over kunnen schrijven. Vandaag eens een keer iets anders, een blog over één van de mooiste hagedissen op Curaçao: de groene leguaan.

op

Bon dia, bon siman!

Mijn naam is Marlieke, ik ben 26 jaar en kom uit het gezellige Eindhoven. Voor het werk van mijn vriend zijn we eind februari verhuisd naar het zonnige Curaçao. Wonen in het buitenland stond al lang op mijn bucketlist. Tijdens mijn studie Media & Entertainment Management is het er helaas niet van gekomen en na het afstuderen kon ik gelijk aan het werk als producer. Een mooie kans die ik niet wilde laten liggen en ik had de droom om te verhuizen naar het buitenland nog even uitgesteld.

op

Mijn to-do list begint redelijk aan zijn einde te komen, veel dingen die ik heb gedaan en bezocht tijdens mijn stage op Curaçao. Toch stond er nog een ding op wat ik heel graag wilde doen voordat ik terug ga naar Nederland, namelijk een quadtour. Na een paar vriendinnen enthousiast te hebben gemaakt, had ik ze zover gekregen om mee te gaan. Maar ja, met welk bedrijf ga je dan zo’n tour doen?

op

Er bestaan tientallen, zo niet honderden reisgidsen over Curacao. Deze reisgidsen zijn vaak vormgegeven met dertien in een dozijn foto's en idem tekst. How to Avoid the Other Tourists - Curacao pakt het anders aan!

op

Meer dan 100 studenten, gezelligheid, een zwembad, gratis drinken en je mede-stagiaires leren kennen, dat is hoe je de welkomstborrel van Bo Curaçao kan omschrijven.