op

Het mooiste van Curaçao is natuurlijk de onderwaterwereld. Aan de kusten van dit heerlijke eilandje kun je fantastisch snorkelen en voor de duikliefhebbers zit er aan elk strandje wel een duikschool waar je lessen en duik spullen kan afnemen. Veel mede stagiaires van mij halen op Curaçao hun PADI en kunnen vervolgens, wanneer zij zelf willen, genieten van de diepzee schoonheid. Zelf vind ik de onderwaterwereld ook echt prachtig...

op

Wereldwijd wordt Carnaval anders gevierd. In Nederland zijn we carnaval natuurlijk gewend als een lang feestweekend waarbij het bier rijkelijk vloeit en iedereen zichzelf zo minimaal of juist maximaal mogelijk verkleed heeft. Afhankelijk van de stad waar je het gaat vieren.

op

Gedurende mijn stageperiode doe ik veel nieuwe contacten op en kom ik in verschillende omgevingen terecht die een indruk bij mij achter laten. Hoewel foto’s een realistisch beeld kunnen schetsen van de dingen die ik meemaak en ook het vertellen van mijn avonturen een mogelijkheid is om met mijn thuisfront te delen hoe het leven hier is, maakt dat toch vaak niet echt duidelijk voor mijn vrienden en familie wat ik eigenlijk beleef..

op

Voor mij zijn de feestdagen aan het uiteinde van de maand december tot nu toe ieder jaar het moment geweest om extra aandacht aan familie te besteden. Dit jaar was dat natuurlijk allemaal niet van toepassing. Dit jaar stonden de feestdagen niet in het teken van familie, maar van keihard feesten.