Tag een vriend(in) en win!

op

Wat kan je winnen?

Win twee totaalpakketten voor de prijs van één. Zo hebben jullie beide 50% korting op jullie totaalpakket!

tag-een-vriend-in-en-win

Hoe kan je winnen?

Heel simpel, ga naar onze Facebook of Instagram en tag de persoon (onder de winactie-post) met wie jij stage wilt gaan lopen op Curaçao per september 2017. Omschrijf daarnaast de reden waarom jij vindt dat jij en jouw vriend(in) het verdiend hebben om deze prijs te delen.

De winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 23 maart 2017.

nieuwsbrief

Voorwaarden:
1. Bo Curaçao zal op 23 maart 2017 één winnaar kiezen en bekendmaken via de Social Media kanalen.
2. De prijs is één keer een totaalpakket t.w.v. 599 euro en geldt alleen voor studenten die in september 2017 stage moeten lopen. Waarbij de prijs alleen geldig is wanneer beide personen stage gaan lopen op Curaçao per september 2017.
3. Wanneer één van beide studenten een ander pakket dan het totaalpakket afneemt zal de korting vervallen.
4. De winnaar dient tot twee weken na de bekendmaking een inschrijfformulier te hebben opgestuurd naar Bo Curaçao B.V. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.
5. Bo Curaçao zal alles op alles zetten om een passende stage te vinden, maar mocht geen enkel bedrijf de student in dienst willen nemen, dan ligt dit niet binnen de verantwoordelijkheid van Bo Curaçao.
6. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs kan niet worden overgedragen, ingewisseld of uitgekeerd worden in geld.
7. Bo Curaçao kan de winnaar verzoeken om, voor het uitreiken van de prijs, bewijs te leveren van de identiteit.
8. Bo Curaçao is gerechtigd om de algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de win actie te wijzigen. Deze wijzigingen zullen op passende wijze publiek bekend worden gemaakt.