Restaurantweek op Curaçao

op

Vorige week was het Restaurantweek op Curaçao. Deze week, die plaatsvond van maandag 2 tot zondag 8 juni stond in het teken van lekker dineren, goeie wijnen en ontdekken! Het gaf chef-koks de mogelijkheid om bewoners en toeristen hun specialiteiten te laten proeven. Voor een goedkoper tarief dan normaal, namelijk een driegangenmenu voor 55,- Nafl., kon er in 46 verschillende restaurants verspreid over heel Curaçao gegeten worden.

We hebben verschillende restaurants geprobeerd, maar één van onze favorieten was toch wel restaurant De Kleine Wereld aan de Caracasbaaiweg in Jan Thiel. Als voorgerecht konden we kiezen uit parmaham met meloen inclusief een glaasje rode port of zalmrolletjes met cream cheese en salade. Met het hoofdgerecht bestond de keuze uit varkenshaas omwikkeld met spek in honingmosterdsaus of vis spies van zwaardvis en zalm met tomaten-basilicumsaus en als toetje was er tiramisu ijs met slagroom. De bediening was snel en vriendelijk, de sfeer in het restaurant was gezellig en het eten was heerlijk! Vooral de meloen gewikkeld in parmaham en het toetje waren erg lekker! Het was de eerste keer dat we deel hebben genomen aan de restaurantweek en is iets dat we volgend jaar zeker weer gaan doen!

Kijk voor meer informatie en de deelnemende restaurants op: http://caribbeanbite.com

Bo Curaçao

Jouw stage onder de zon :-]

kleine-wereld-curacao3