Restaurant: 5 Fingers Curaçao Willemstad

op

Graag willen wij een heel speciaal en authentiek restaurant in het zonnetje zetten. Want na een lange stage dag denk je natuurlijk nog maar aan één ding, eten! En het liefst voor een leuk prijsje.

Daarom willen wij dit juweeltje niet aan je voorbij laten gaan. Op maar 5 minuten lopen vanaf het Briónplein bevindt zich het gezellige 5 Fingers Restaurant. Een Surinaams restaurant, dat ook lokale gerechten serveert in het historische Otrabanda te Willemstad. Het assortiment bestaat uit heerlijke huisgemaakte gerechten en bovendien eigen gevangen verse vis! In dit gezellige restaurant krijg je meer dan waar voor je geld. En heb je een keer zin om lekker thuis van deze verse gerechten te genieten, dan is er altijd nog de optie om met je gerecht ‘to go’ in de auto te stappen of te laten bezorgen door DushiFood. Een paar heerlijke gerechten zijn Karnistoba, een typisch Antilliaans gerecht met gestoofd rundvlees. Roti, wie lust dat nou niet? En geroosterd gemixt vlees voor de echte carnivoren onder ons. Niet alleen kun je naar eigen wens de grootte van je maaltijd bepalen, ook bepaal je zelf welke groenten je wilt. En het allerbeste nieuws is dat je voor gemiddeld 15 gulden al een compleet menu hebt!

Een leuk weetje: De lunch is op Curaçao het belangrijkste eetmoment van de dag. Vergeet dus vooral niet om ook eens een lekkere lunch-plate te scoren bij 5 Fingers.

Bon apetit!

blog-restaurant-curacao-5-fingers
blog-restaurant-curacao-5-fingers-2
blog-restaurant-curacao-5-fingers-3