Ostrich Farm Curacao

op

Wat is er allemaal te doen op Curaçao? Naast de prachtige stranden, watersporten en culturele activiteiten hebben wij de safari tour van de Ostrich Farm voor je getest!

The Ostrich Farm is iedere dag van 9:00 tot 17:00 geopend en ieder uur begint er een tour, waarvan om 16:00 de laatste. De prijs van deze tour is 17 dollar per persoon (op 02-01-2017). Daarnaast is het ook mogelijk om te worden opgehaald en teruggebracht naar je accommodatie vanaf 20 dollar. De Farm is per auto goed te bereiken en is vanaf het centrum van Willemstad ongeveer 20 minuten rijden. Wil jij aan deze tour ook nog een lunch of een diner toevoegen, of zelfs een quad tour? Dan kan dat!

Oké terug naar de tour. Je krijgt een rondleiding over de Farm op een grote jeep. De chauffeur en tevens tour guide rijd je rond over het park en verteld van alles over de struisvogels. Tijdens de tour kan je ook vragen stellen als je dit wilt. De tour guide heeft er veel verstand van en verteld op een leuke, grappige en leerzame manier alles over deze grote vogels. Zo kunnen struisvogels al rennend snelheden bereiken van 80 kilometer per uur!

Aan het eind van de tour rij je langs een vijver met krokodillen en mag je een echt struisvogelei vast houden. Daarna mochten wij de struisvogels voeren. Dit was eventjes spannend, want mán wat zijn die vogels groot! Een ander leuk detail, je mag op een struisvogel ei gaan staan. Je staat versteld hoeveel gewicht zo’n ei kan dragen.

In de shop van de Farm kan je allemaal leuke souvenirs kopen en er is een restaurant waar je lekker wat kan eten en drinken. Ook aan de kinderen is gedacht, er zit namelijk een grote speeltuin bij de Farm. De lokale bevolking die er werkt is heel vriendelijk en draagt bij aan een positieve dag. En als kers op de taart kan je ook nog op de foto met een struisvogel! De foto kan je na de tour in de shop kopen voor een paar gulden. De foto’s zijn van goeie kwaliteit, dus zeker een aanrader om te kopen.

Meer informatie vind je op http://curacaoostrichfarm.com

ostrich-farm-curacao-1

ostrich-farm-curacao-2

ostrich-farm-curacao-3

img_2512

ostrich-farm-curacao-5

ostrich-farm-curacao-6