Oranje koorts op Curaçao

op

Nog even en dan begint de wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica. Curaçao is er al helemaal klaar voor. De tribunes zijn weer klaargezet, de oranje vlaggetjes hangen en het geluid en signaal worden meerdere malen getest, zodat iedere beach club of café er zeker van is dat zij het beste geluid en beeld hebben! Uiteraard worden ook de laatste biertjes koud gelegd!

De supporters op Curaçao zijn al helemaal in de oranjesfeer. Op de weg rijden auto’s met oranje vlaggen, bedrijven zijn versierd en de oranje kleding is weer massaal uit de kast getrokken. Mensen verzamelen zich bij hun favoriete plek om straks de kwartfinale te gaan kijken. Er staat een file richting Cabana en Mambo en sommige supporters zitten al een tijd op hun kruk om zeker te zijn dat zij de beste plek hebben voor deze wedstrijd. Een ding is zeker elke student die op Curaçao stage loopt kijk de wedstrijd vanaf het mooie witte strand van Curaçao.

Sommige Oranjefans nemen nog even een duik in de helder blauwe zee en anderen zijn al begonnen met het bestellen van buckets bier om er alvast een feestje van te maken. Bij Cabana, Wet & Wild en Mambo wordt het steeds drukker en drukker met oranje supporters. Op Curaçao zijn we er klaar voor en hebben we er zin in! Laat de wedstrijd maar komen en op naar de halve finale!

Veel kijk plezier!

Bo Curaçao

Jouw stage onder de zon :-]

foto-blog-oranje-koorts