Marco Borsato op Curaçao!

op

Begin mei was het dan eindelijk zover, na tien jaar kwam Marco Borsato optreden op Curaçao. Zijn nieuwe tour Duizend Spiegels kon Curaçao natuurlijk niet overslaan! Al een aantal dagen van tevoren was Marco met zijn familie en crew op het eiland geland. De eerste dagen hebben zij genoten van Curaçao, waarbij het duiken niet mocht ontbreken.

Zaterdag 3 mei vond het concert plaats, het moment waar iedereen naar uitgekeken had! Zelfs vanuit Nederland waren 1300 mensen overgevlogen om het concert bij te wonen. Ook Marco zelf had er zin in en het weer was perfect voor een concert in de buitenlucht. Hoe kan het ook anders op onze mooie eiland Curaçao ;)

Zodra de deuren open gingen, verzamelden zich de eerste fans al om een goed plekje te bemachtigen. De kleine werf waar het concert plaats zou vinden, begon steeds voller te raken. Rond half negen begon het voorprogramma met de Memphis Maniacs. Rond tien uur kwam dan eindelijk Marco Borsato op met een van de nummers van zijn nieuwe album. Ook oude hits, zoals ‘Rood’, ‘De meeste dromen zijn bedrog’ en ‘Binnen’, passeerden deze avond de revue. Daarnaast zong Marco een duet met Marieke Dollekamp van The Voice of Holland en halverwege op de avond zong de winnaar van The Voice of Holland, Julia van den Toorn, nog een paar mooi nummers weg, onder andere het nummer ‘Empire State of Mind’. Eén van de mooiste nummers van deze avond was het duet van Marco en zijn dochter Jada. Samen zongen zij voor het eerst voor groot publiek het nummer ‘Samen voor altijd’.

De hele avond was de sfeer uitstekend. Onder de sterrenhemel zong Marco het ene mooie nummer na het andere. Het publiek zong en swingde de hele avond mee. Marco sloot het concert af met zijn hit ‘Afscheid nemen bestaat niet’. Het was een top avond en een geweldig concert! Marco gaf na het concert aan dat hij er ontzettend van had genoten en dat het concert smaakte naar meer. Hij heeft beloofd nog eens terug te komen, maar daar niet weer tien jaar mee te wachten en gelukkig maar! :)

marco-en-jada

marco

marco-borsato