Happy Kingsday!

op

Koningsnacht of -dag vieren tijdens jouw stageperiode op Curaçao? De keuze is reuze! Maar de vraag is: waar ga jij heen in je oranje outfit met vlaggetjes op je wangen? Wij hebben alle feesten op een rijtje gezet!

I Love Hip Hop and R&B – Kings & Queens
Locatie: Club Elevate
Datum: 25 april 2015
Tijd: Vanaf 23:00
Club Elevate begint dit jaar vroeg met het vieren van Koningsdag. Wil jij jouw hele weekend in het thema oranje zetten, dan is dit je kick-off. Op zaterdag vanaf 23:00 heet Club Elevate haar gasten welkom om de kroon op te zetten en met de voetjes van de vloer te gaan. De Koninklijke DJ-booth zal betreedt worden door o.a. Jack en MC-Don-t.

Cabana Kings Festival
Locatie: Cabana Beach
Datum: 26 april 2015
Tijd: Vanaf 14:00
De organisatie van de legendarische Cabana Beach Festivals zet alles op alles om er een spetterend feest van te maken. Ze pakken uit met diverse lokale DJ’s maar ook Aruban sensation Nutzbeats. Tussen 18.00 tot 19.00 kan je genieten van Happy Hour. Wil jij helemaal uitpakken? Dan kan je er ook nog voor kiezen op VIP te worden!

The Kings on Tour
Locatie: Villa Maria
Datum: 26 april 2015
Tijd: Vanaf 22:00
Tijdens Koningsnacht zullen diverse artiesten met Caribische achtergrond jou een onvergetelijke avond bezorgen. De kings van line up zijn o.a. Ir-Sais, Freddy Moreira en de bekende Nederlandse rappers Gio en Keizer.

King’s Day Zelebration
Locatie: Zuikertuin Mall
Datum: 27 april 2015
Tijd: Vanaf 09:00
Op koningsdag wordt er ook in de Zuikertuin Mall feest gevierd. Dit wordt gedaan met live muziek en diverse activiteiten voor jong en oud. Voor schmink, popcorn en springkussen zal je zeker hier langs moeten gaan.

King’s Day 2015
Locatie: Pietermaai Smal
Datum: 27 april 2015
Tijd: Vanaf 10:00
Vind je het ieder jaar zo leuk om tijdens Koningsdag naar de stad te gaan, markten over te slenteren en oudhollandse spelletjes te doen? Dan moet je zeker naar Pietermaai! Hier zijn allemaal leuke activiteiten te doen, maar ook de rommelmarkten zoals wij ze in Nederland kennen en live muziek. Iedereen is welkom, op één voorwaarde: je moet oranje kleren dragen!

Friss 4.0 King’s Day Open Air Festival
Locatie: Pietermaai Smal
Datum: 27 april 2015
Tijd: Vanaf 14:00
Alweer de vierde editie van het Friss Festival. Beatrix is van de troon, maar nu wordt de verjaardag van de koning gevierd. Zet 27 april in je agenda, want tijdens Friss Festival wordt Pietermaai op zijn kop gezet! Voor heerlijke muziek en koude drankjes, ben je hier op het juiste adres.

Koningsdag 2015 – Café de Tijd
Locatie: Café de Tijd
Datum: 27 april 2015
Tijd: Vanaf 15:00
Café de Tijd vier Koningsdag met DJ Tico en nog vele meer. Voor 15:00 ben je van harte welkom voor koude drankjes, hapjes en lekker loungen. Na 15:00 gaat het volume op hard en zal het grote feest beginnen!

Have fun :-]

Team Bo Curaçao

stage-curacao-koningsdag