Hoe kan ik winnen?

op

(5 april 2016)
winnaars-win-actie

And the winner is.....

Denise Schalkwijk!

Bedankt voor het inzenden van jouw foto voor de winactie #jaikwilnaarcuracao! Wat fijn dat jouw vriendinnen het je zo gunnen en speciaal voor jou op de foto zijn gegaan!

Op de tweede plaats is geëindigd: Laurien Rademaker! Jij krijgt 100 euro korting op het totaal- of studentenpakket.

De overige deelnemers krijgen 50 euro korting op het totaal- of studentenpakket.

Mochten jullie van dit aanbod gebruik willen maken. Schrijf je dan binnen een maand in, na een maand vervalt dit aanbod weer.

Belangrijk: met de meeste deelnemers is contact opgenomen via een privé bericht. Een aantal deelnemers op Instagram hebben hun profiel op privé staan. Deze foto's kunnen wij dus niet bekijken. Zorg dat je jouw account op openbaar zet om gebruik te kunnen maken van ons aanbod (alléén voor de inzendingen t/m 1 april 2016)

-

Hoe kan ik winnen? (Winactie is verlopen op 01-04-2016)

Er zijn twee manieren waarop jij deze gratis stage bemiddeling kunt winnen!

Maak een foto van jezelf waarop je aan ons laat zien hoé graag je naar het zonnige Curaçao wilt. De foto moet een Curaçaos thema hebben. Wees creatief, goed gek en vooral… overtuigend! Wij willen voelen hoe jij smacht naar het prachtige eiland!

Via Facebook:
Tag ons in jouw deelname-foto (de aankondiging zal vaststaan bovenaan de pagina).

Of.

Via Instagram:
Plaats je foto op Instagram met de hashtag #jaikwilnaarcuracao.

De actie loopt t/m 1 april. De winnaar zal uiterlijk 15 april bekend worden gemaakt op de website en via de social media kanalen van Bo Curaçao!

Voorbeeld:
bo-curacao-win-actie-studentenpaket

En wie weet zit jij in september wel op dit prachtige eiland:
curacao_willemstad
strand-curacao1

Algemene voorwaarden Bo Curaçao #-win actie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de win actie welke wordt georganiseerd door Bo Curaçao B.V. Wanneer men deelneemt aan deze win actie, dan wordt er automatisch akkoord gegaan met onderstaande algemene voorwaarden:

  1. De looptijd van de win actie is t/m 1 april 2016.
  2. De prijs is 1 keer een studentenpakket voor 1 persoon t.w.v. 499 euro en geldt alleen voor een student die in september 2016 stage moet lopen. Wanneer de winnaar gebruik wil maken van overige diensten, dan zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht volgens de prijslijsten op de website.
  3. De winnaar zal uiterlijk 15 april 2016 bekend worden gemaakt op de social media van Bo Curaçao.
  4. De winnaar dient tot 1 maand na de bekendmaking een inschrijfformulier te hebben opgestuurd naar Bo Curaçao B.V. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.
  5. Bo Curaçao zal alles op alles zetten om een passende stage te vinden, maar mocht geen enkel bedrijf de student in dienst willen nemen, dan ligt dit niet binnen de verantwoordelijkheid van Bo Curaçao.
  6. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs kan niet worden overgedragen, ingewisseld of uitgekeerd worden in geld.
  7. Bo Curaçao kan de winnaar verzoeken om, voor het uitreiken van de prijs, bewijs te leveren van de identiteit.
  8. Bo Curaçao is gerechtigd om de algemene voorwaarde gedurende de looptijd van de win actie te wijzigen. Deze wijzigingen zullen op passende wijze publiek bekend worden gemaakt.