Eiland arm- en enkelbandjes van Anouk

op

Anouk is in september via Bo Curaçao naar het eiland gekomen. In Nederland hield zij zich bezig met het maken van ontzettend leuke armbandjes en enkelbandjes, maar op Curaçao zet ze dit gewoon door! Graag steunen wij haar in het onder de aandacht brengen van haar Eiland Bandjes. Ben jij stagiaire op het eiland? Dan heeft ze ook nog een leuke korting voor jou!

logo-anouk

Eiland arm- en enkelbandjes van Anouk

"Ongeveer een maand geleden ben ik vertrokken naar Curaçao voor een half jaar stage. Hiervoor heb ik een half jaar stage gelopen op mijn lievelingseiland Terschelling. Elke vakantie werkte ik al op Terschelling en heb daar veel vrienden en kennissen wonen. Een hele tijd geleden (lees ongeveer tien jaar) ben ik al begonnen met armbandjes maken als hobby. Zelf wilde ik heel graag een armbandje met Terschelling als aandenken maar deze bleken onbetaalbaar te zijn, of verschrikkelijk ouderwets. Toen begon bij mij het moment dat ik dacht “dit moet anders kunnen, dit kan ik zelf”. Ik heb eindeloos veel contact gehad met groothandels om de bedel te kunnen produceren, maar uiteindelijk hebben we besloten om dit zelf te doen. Ik vind de armbandjes super leuk en wil graag een betaalbaar aandenken aan Terschelling meegeven. Mijn slogan luid dan ook: Bracelets with a memory. Ik vind dat sieraden leuk moeten zijn , betaalbaar moeten zijn en iets moeten toevoegen. Het moet uitstralen wie jij bent. Ik vind het leuk om mensen een betaalbaar hip aandenken mee te geven van deze leuke eilanden en vind het enorm leuk om het te maken. Afgelopen zomer bleken de eiland armbandjes een groot succes! Omdat ik werk met verstelbare bandjes is het voor iedereen geschikt. Al snel kreeg ik via mijn Facebookpagina veel aanvragen en kreeg ik drie verkooppunten op het eiland.

Ondertussen heb ik nog een nieuwe lijn toegevoegd met leer. Ik heb leren armbandjes in verschillende kleuren, deze zijn ook verstelbaar. De leren armband is afgewerkt met vrolijke kralen. Al snel bedacht ik me dat deze armbandjes ook leuk voor Curaçao zouden zijn en ben ik aan de slag gegaan. Intussen is het assortiment steeds uitgebreider geworden. Persoonlijk vind ik de enkelbandjes het leukst!

Verder kunnen de bandjes tegen (zee)water. Vanwege de vele aanvragen helpen mijn ouders thuis. Elk armbandje is uniek en persoonlijk en dat wil ik zo houden. Intussen heb ik hier vriendinnen gekregen die me van alle kanten helpen omdat zij ook erg enthousiast over mijn producten zijn geworden.

Wil jij graag een “bracelet with a memory” scoren? Deze super leuke armbandjes zijn natuurlijk ook op Curaçao te koop (met het silhouet van Curaçao)! Op dit moment zijn ze te koop bij BijBlauw, maar ze zijn uiteraard ook te bestellen via mijn Facebookpagina en/of door een berichtje te sturen.

De (fel) gekleurde elastieken bandjes kosten 20 NAFL/10 euro per stuk en de leren bandjes kosten 40 NAFL/20 euro per stuk.

Voor alle stagiaires op Curaçao heb ik tijdelijk een actie lopen: Bij het halen van 2 bandjes krijg je 10 % korting op je aankoop!"

eiland-armbandje-curac-ao

poster-anouk