Curacao kleurt oranje!

op

Ja-ha-haaaaaaa stagiaires op Curaçao, we mogen! Ein-de-lijk mogen de geweldige oranje accessoires, oranje jurkjes, oranje zwembroeken en de oranje feestneuzen die al sinds jouw aankomst op Curaçao geduldig onderin je koffer liggen te wachten in volle glorie paraderen over de straten van Curaçao. 27 april is het Koningsdag!

Ook op Curaçao komt iedereen, ongeacht leeftijd of nationaliteit, samen om met zijn allen deze jaarlijkse traditie te vieren. Een traditie welke gedurende de hele dag en nacht plaats zal vinden.

Maar waar moet je nou zijn? Eigenlijk is het oranje niet te missen, maar voor de goede orde, de Koningsmarkt is verdeeld over Punda en het Pietermaai district. Op het Gomezplein vind je bijvoorbeeld de ‘Greenmarkt’, waar je, zoals de naam al zegt, planten, groenten en fruit kunt krijgen. Naast allemaal leuke optredens, muziek en spelletjes zijn er ook veel food trucks, standjes en barretjes te vinden. Zo blijf je lekker gehydrateerd en vol!
Klinkt een beetje als Koningsdag in Nederland toch? Een beetje wel, maar toch is er een andere sfeer. Gemoedelijk, gezellig en tropisch!

Voor de party-animals onder ons, voor jullie is er muziek en entertainment tot rond middernacht op het Wilhelminaplein. De markt zal plaatsvinden van 9:00 tot 18:00.

Dan rest er nog één ding… Parkeren!
De mooiste opties zijn de parkeergarage Pietermaai, of de parkeerplaats bij Waaigat. Natuurlijk zal het erg druk zijn, dus wees er op tijd bij!

De meiden van 'Ik vrouw van jou' waren er vorig jaar bij! Om alvast goed in de sfeer te komen moet je zeker even kijken. Gegarandeerd dat je daarna de andere vlogs van 'Ik vrouw van jou' op Curaçao ook wilt bekijken :)

Geweldige vlog Scarlet & Joyce!

Wil jij je al eerder in oranje steken? Dan heeft Club 1850 een geweldige pré party voor jou! Feest Dj Ruud komt naar Curaçao en zal zaterdag 23 april voor te gekke deuntjes zorgen.

Proost op de Koning!

copy-of-img_9986sm

polaroid-kday-1

img_1713